ایمپلنت به صورت اقساط

ایمپلنت به صورت اقساط

ایمپلنت دندان از روش های درمانی در دندانپزشکی جهت جایگزین و پر کردن جای خالی دندان می باشد. به صورت عامیانه به روش دندان های پیچ و مهره ای معروف است. در این مطلب قصد داریم راجع به نحوه جراحی این روش درمانی فوق العاده برایتان صحبت نماییم.

ایمپلنت دندان چیست؟

اساس ایمپلنت دندان مدرن، پروسه ای بیولوژیک با نام ادغام استخوانی است که در آن موادی مانند تیتانیوم ارتباطی محکم با استخوان ایجاد میکنند. در ابتدای امر ایمپلنت ثابت می شود، سپس ادغام استخوانی قابل انجام می­شود و نهایتا یک پروتز دندانی اضافه می­شود. مدت زمان بهبود برای ادغام استخوان پیش از اتصال پروتز دندان به ایمپلنت یا عامل مجاوری که برای نگهداری پروتز دندان استفاده شده، متغیر می باشد.

مراحل انجام ایمپلنت

جراحی ایمپلنت دندان روشی است که در آن دندانپزشک، ریشه دندان را با فلز یا همان قعطات پیچ مانند تعویض کرده تا بتواند دندان‌هایی که به هر دلیل افتاده‌اند را با دندان‌های مصنوعی جایگزین کند. البته دندان مصنوعی که روی این پیچ‌ها نصب می‌شود؛ بسیار شبیه به دندان‌های واقعی و طبیعی است. بنابراین حتی اگر دندان‌تان ریشه هم نداشته باشد می‌توانید از این روش جراحی استفاده کنید.

نحوه انجام عمل جراحی کاشت دندان بستگی به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک شما دارد. ایمپلنت دندان ممکن است به چندین روش مختلف انجام شود. فایده اصلی کاشت، حمایت کامل از دندان‌های جدید شماست و از آنجا که این روش درمانی مستقیما بر روی استخوان فک انجام می‌شود؛ درمان آن نیاز به زمان دارد. اما نتیجه واقعا عالی و خیره‌کننده است.

مرحله اول : جراحی لثه

این مرحله دندانپزشک دهان بیمار را آماده‌سازی میکند. لثه در جایی که قرار است ایمپلنت قرار داده شود، شکافته میشود توسط تجهیزات پزشکی سوارخی در اندازه مشخص در محل مورد نظر ایجاد می‌شود.سپس ایمپلنت در ناحیه موردنظر قرارداده میشود و لثه به کمک بخیه به حالت اولیه خود باز می‌گرداند. بعد از جراحی ایمپلنت دارو تجویز شده و توصیه های بهداشتی بعد از عمل جراحی ایمپلنت در اختیار شما گذاشته می‌شود. قرار مراجعه بعدی تنظیم می‌شود. نکته ی بسیار مهم این است که بعضی از جراحی‌های ایمپلنت، فقط در یک جلسه انجام می‌شود.

مرحله دوم : عمل جراحی برداشتن سرپوش

پس ازجوش خوردن ایمپلنت، عمل جراحی برداشتن سرپوش و جای‌گذاری تاج مصنوعی اولیه انجام می‌شود.

مرحله پایانی

دندانپزشک، تاج ساخته شده در لابراتوار را بررسی کرده و در صورت نبود مشکل آن را بر روی ایمپلنت (آباتمنت) قرار می‌دهد.سپس اقدامات مراقبتی بعد از جراحی ایمپلنت را به بیمارتوصیه می‌کند. اما اگر مشکلی در تاج وجود داشته باشد آن را به لابراتوار ارسال می‌کند تا مشکل آن حل شود.

شرایط لازم برای موفقیت درمان

موفقیت یا عدم موفقیت ایمپلنت بستگی به سلامت فرد دریافت کننده و همچنین داروهای موثر در ادغام استخوان و سلامت بافت­های دهانی دارد. میزان استرس وارد بر ایمپلنت و ثابت آن در طول فعالیت طبیعی نیز مورد ارزیابی قرار می­گیرد. طرح ریزی موقعیت و تعداد ایمپلنت­ها، کلید سلامت طولانی مدت پروتز می ­باشد چرا که فشار های بیومکانیکال قابل توجهی در طول جویدن اعمال می­شود. موقعیت ایمپلنتها متناسب با موقعیت و زوایه دندانها، به کمک شبیه سازی کامپیوتری یا با استفاده از توموگرافی با شبیه سازهای CAD/CAM و ابزارهای جراحی به نام استنت تعیین میشود. پیش نیازهای موفقیت دراز مدت ایمپلنتهای دندانی سلامت استخوانها و لثه است. از انجا که هم دندان و هم لثه پس از کشیدن دندان آتروفی میکنند، اعمال پیش ازپروتز گذاری مانند برداشت سینوس یا برداشتن لثه نیز برای بازسازی استخوان یا لثه مناسب، گاهی لازم است.

روکش ایمپلنت

پروتز نهایی می تواند ثابت شود تا فرد قادر به بیرون اوردن دندانهای مصنوعی یا دندان نباشد و یا متحرک باشد که بتوان پروتز را برداشت. در هر مورد بخش ثابت ایمپلنت به قسمتهای مجاور متصل باقی میماند. در پروتز ثابت، تاج، بریج یا دندان مصنوعی توسط پیچ یا سیمان دندانی به بخشهای مجاور ثابت شده است. در پروتز متحرک آداپتور در پروتز قرار دارد و در نتیجه دو قطعه به خوبی درکنارهم قرار میگیرند.

ایمپلنت اقساطی

به طور کلی با توجه به ساخته شدن پایه ایمپلنت از فلز تیتانیوم، ایمپلنت یک درمان گران قیمت می باشد. ایمپلنتها در برندهای مختلف ساخته می شوند و در بازار یافت می شوند. مجموعه کلینیک های دندانپزشکی نگین برای رفاه حال مردم عزیز، با توجه به شرایط اقتصادی امروزه اقدام به اجرای درمان به صورت اقساطی می نماید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به یکی از شعب چهارگانه کلینیک های نگین در تهران مراجعه نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *